MAhopp

Lalala, funderar starkt på att skita i det här med bloggande, stört tråkigt endå! och vem pallar sitta vid datan på sommaren all the time och läsa massa strunt skit?!? nää fyfan! ja skriver när ja orkar, och hur ofta det blit får vi fanimej se! GLAD JUL

Blä

Men ÅHHHHHHHHHHH va sur ja blir fittberran ,enda lampan ja lyckas ha i sovrummet har de där jävla aset ner så de ba KRASH!
JÄVLIGT tur för henne att de är ljust typ jämnt snart, annars hade ja... nä det hade ja fan inte HAHA :D

Vädret är nice men människorna är tragiska! man får se de posetivt!




ROFFE

[█████████] 100% Jävligt cool!

ROFFE

[█████████] 100% Jävligt cool!

Och nu!

Dagen underbar? eller va den verkligen det, glassade som Fään i solen, blev rätt störd när en robbfyran går på gården och sjungen o trallar " ja har en MF kepa" lalala, men de gick liksom att överleva det =)

va till skroten och kollade massa delar till raggarpärlan som blivit bond-stylad idag HAHA ja är inte den som är den, men knappt JAG vill åka i den haha! sprayade en as cool brud på huven med ett jävligt fett GUN!
hur bra de blev behöver vi inte gå in på! :D

Mamma vart helt förstörd och ba men ROFFE du förstör ju din fina bil. men HEY, i´m ROFFE, ja trashar allt, de finns nya bilar right? ;) hähäh MOTHA FAKKA!

Underbara AVESTA

Ja vad vore inte bättre att folk ska hota en till DÖDS för att vissa personer tycker man åttagit för mycket tid av en person då dem andra 2 respektive är sådana bra kompisar att man måste umgås 24/7! och blir det inte som den tänkt sig, DÅ måste man anklaga mig, alltså ROFFE, för hon har ju trotts allt STULIT den här personens "vänn" och bör därför DÖ, och bli kallad hora och inte få vistas i avesta stad! nu till mitt ord.. HAHAHAHAHAHAHAHAAH!

SERIÖST? det finns verkligen människor som är besatta av sina vänner så att om inte kompisen umgås me den så pass mycket som den kräver ska man anklaga andra människor, för det är ju dom andra kompisens polares fel! right? jaja! finns inte ord förutom .... SÄTER???


Vår

Alltså era snefiskadetorskplankor vilket rasande gött väder det är! man vill bara springa naken och sätta snigelspår överallt liksom! Haha!
sitter i borlänge, som vanligt och nördar,Berran fightas med greggan och buffy mensar överallt!

Fan, den här fett tråkiga bloggen kommer ju rasa i sommar, hur ska ja orka skriva? ja kommer ju bara vara skit full jämnt och ni kommer inte fatta ett skit vad ja skriver! WALLA.. kanske lika bra för fan!


Klarry

Och till er som är supersega och inte sätt den här dåren förut,... då är de dags att sätta sig och njuta!...



Amen vafan!!!

Här har man väntat på den där äckliga deklarationen och bah YES ja kommer få tillbaka massa som ja kan supa för i sommar liksom WOHO.... Neeeeeeeej! det blev restskatt, FUCK YOU, får väl åka med mina jävla vinterdäck hela jävla sommaren då, det här ska ni få faaaan för på era vägar kan ja säga! funderar på att hitta nå utlands jobb och dra från fucking sverige ett tag... men mitt zoo då? mitt fucking zoo... de löser sig, nu ska ja bomba skatteverket och skjuta alla som står i vägen! hej hej =)

Påsk!

firas i borlänge Haha buffy har fet Mens och har mensat ner hela antes skor HAHA! ja garvar så ja dööööör! för seriöst, det är skit kul ok?

jeppe dumpa mig på stan på bolaget och ja hitta så jävla bra, jag är fan kung på att köra bil, men det visste ni ju redan Hähähä! WALLA....!
har inte druckit på ett sjukt jävla bra jävla jävla tag så IDAG ska ja fanimej dynga! lalala!
precis lagat fläskfilé gryta och folk tjaffsar om öl i köket! rätt grymt! man kan hoppas på en fight HAHA!...

nej nu ska ja äta och bli fetare, för jag är en falukorv i en prinskorv förpackning hahahaah!


Glad jävla kukhelvetespåsk!

nana

Tjena fitt bena, fan va du luktar fisk mellan bena!!! sitter i fucking booorlänge och lyssnar på data nörden som skriker massa fula ord som FITTA osv, de gillas hahaha!

inte ett enda jävla påskägg ännu har ja fått, NI SKA DÖ!! näj fan ja ba skojja!!! men innan söndag ska ja ätit hela jävla 83728357kg jävla godis fattar ni!?! fett mycket haha!


Hej ja skulle vilja byta kompis-gäng, hörde att ni hade någon cool dödsmaskin på gång! hahahaa??

HAHAH håkans bar??? SERIÖST??? hahahahaaha ja dööör!!!!!

....

Säger ingenting så har jag fucking ingenting sagt!!!....

RSS 2.0