EY!

Fan i helvetes jävla kukfanspisshårsröv vad ja inte vill va sjuk längre.. det här suger verkligen! och ja ska klaga om det ända tills ja blir frisk! för ja blir så jävla sur! FATTAR NI hur mycket ja kunde gjort om jag va frisk?!?
Hur mycket som hellst för fan! allt förutom att må dåligt haha och ligga ensam i den här fucking sängen,! Tror berran fattar att jag är sjuk, hon ska pussa mig hela tiden och göra rent min näsa typ! haha WALLA! xD

Hej dåååååå! nu ska ja försöka bli friskis!


FEUÖÖBER

Fitta balle kuk jag är super dunder sjuk! Gaaaaaah vilken jävla feber alltså!
Legat och spytt ner mig själv med slemm och varit allmänt AP äcklig! nu vill jag bara bli fucking frisk! BLÄÄ!
 det här suger getpung i småland!!!!



The Baseballs

Alla har vi väl alltid gillat dom tyska grabbarna vaaaaaaa! :D




Åhhh!

Fitta balle apkuk jag har blivit jätte sjuk! kunde man ju fan ana, har legat och lurat den jävla jäveln länge nu, och nu kommer de och de kommer fanimej ta kål på mig buhuu! känns som att tomten åkt med alla sina renar i halsen och att en skörde tröska gått Real vild där inne! nej fy fan i mig i hela helvete! bara bita ihop och SOVA! Walla!!!!

TOBBE

Haha han är ju för jefla jävla skön alltså! :D



Hahaha

Jenna jameson i egen hög person! KOLLA!

http://existenz.se/out.php?id=20550

Kändis

Haha schysst ja och sandra vart med i tidningen! OBS OBS kolla schyssta posen man har då WALLA!


Shop

Sådär nu har man haft risig mage i 3 dagar! inte så jävla underbart, rätt trött på att skita ner mig HAHA!

Igår va jag och haggan en sväng till stor stan och handla lite, snodde saker och rånade banker och fällde barn i rulltrappan!




Sandra va fucking glad iaf, förutom att hon grät 2 gånger på dit vägen!



            Ännu gladare när hon fick lite maaaat!




Roffe va ledsen för hon fick ingen mat, för hade hon ätit hade hon bajsat på sig!


Sooo long suckers!

TuTTAR

Underbart, kan det inte bli VÅR nu!










Haha VAFAN hände här då!?!!!!




Darkwing duck

Är han inte en jävla gammal goding asså! lyssna texten på låten, den är så sensuell så stark så välskriven! Haha!














Pang pang

AVESTA. Trapper Bar på Markusgatan i Avesta utsattes för skottlossning under natten mot lördagen. Två män med hagelbössa och pistol sköt genom ett fönster och in bland besökarna i restaurangen. Ingen människa kom dock till skada. Männen avvek hastigt ifrån platsen i en svart bil som polisen nu efterspanar.!





Fucking jävla tidningar säger ja bara, för det första måste dom haft jäävligt dåliga hagelbrakare eftersom rutorna inte ens gick sönder, och besökare? hade dom haft besökare och gäster inne efter klockan 3 så lär dom ju stämmas! VAD ÄR DE FÖR JÄVLA SNACK! och ingen kom till skada, nej undra varför, dom hörde en liten smäll och alla slängde sig in på muggen tills polisen kom! resturang ägaren flyr utomlands för ett litet hål i en ruta dom satt igen med ett kvitto typ! HERREGUD!!!

DRAMA DRAMA! skärp er för i helvete!


ÖVERKLAGA

Va i hela jävla helvete är det fucking frågan om ska ja behöva klampa in och rövknulla er alla tills ni spyr eller jävla idioter! Gaaaah va sur jag är, jävla fittor hur i helvete kan dom neka och påstå att det inte är samma sak, JÄVLA kukhelvetesidioter, nu jävlar ska dom fan få höra iallafall jävla horsubbor! UPP TILL KAMP!



PARTY

Åh vilken HELG säger jag bara, jävlar i mig va full jag va, sitter fortfarande och bara skakar HELVETE haha!
 fucking dildo partyt va svin kul, snart kommer feeeeeeena grejer hem WOHOO:D

men helvete vi drog på fest efter dildo och jag kommer inte ihåg mycket alltså haha, fy fan i satan att man kan bli så jävla full ibland! riktigt jävla grymt ibland!'





Nu till något helt annat, men det måste skrivas!

Detta hör egentligen inte till bloggen MEN det är en sådan viktig person så det måste skrivas om iallafall, och denna person är den person jag alltid litar på till 110% den som Alltid ställt upp på mig och tagit mig hit där jag står idag,
det finns inte nog många tack i hela världen som kan tacka henne för allt hon gjort för mig, men jag ska däremot kämpa och visa hur tacksam jag är för det hon gjort och inte kliva ner från stegen som hon hjälpt mig komma  högt på,
jag hade aldrig varit den person jag är idag om jag inte haft henne, jag hade aldrig nog ens levt år 2010 om inte hon fanns, denna person älskar jag mest av allt i hela världen och kommer alltid göra, och allt du gjort för mig kan jag inte ens komma i närheten av att ställa upp tillbaka då det är så mycket, Men jag ska göra allt för att visa hur tacksam jag är för allt och göra så gott jag kan för att ställa upp tillbaka,
denna person är även den starkaste människa jag vet om över huvudtaget, hon ger sig aldrig och är en av få som haft det jävligt tufft i livet, men aldrig gett sig och jag beundrar det till 1000 att hon ådstakommit det hon gjort trotts alla motgångar, Denna person ser jag upp till och respekterar mest av allt hon är min stora förebild, kan hon, kan jag! speciellt med hennes hjälp genom livet,
det minsta jag kan göra är att tacka dig för allt du gjort,för den du är, och för vad du gör! denna person är min absolut kära bästa MAMMA och hon är värd det bästa här i världen så som hon offrat sig för att andra ska få det bra, jag älskar dig mamma hoppas du förstår hur mycket du betyder!

Din dotter roffe!

TOdeloo

Fittan i kuken så den gick ut i rööven vilken träningsverk jag har! ballefjong va skönt det är:D haha!
för då vet man att man jävlar gjort något vettigt för den här förbannade jävla kroppen!
nej balders balle fan va trött jag är, nu skiter ja i er och ska massera mina öron och klippa mina ögonfransar och sen fucking jävla sova!

 tjing tjong balle fjong!

Hahahaha!

Bästa alltså :D


Men!

Asså NU GRÅTER JA MENS! jag har alltså börjat bli tråkig, vad har hänt? jävla kukhelvete, tappa ja bort mig själv i allt? Nu jävlarinamma de va en gång en sofie Klick klick POW.... SKÄRPNING! jag ska bättra mig ja fucking lovar! är det så att ni vill höra mig svära och veta alla mina motgångar i mitt liv så är det absolut det ni ska få era jävla rövslickare! fucking jävla givetvis ska ja göra NÄSTAN allt för er era pinsamma jävla kuknötshelveten!

Egentligen borde ja designa om bloggen bara för ER också, och lite min skull haha! WALLA!
back to reality nu vaa! ändring på denna störda fitt tillvaro!

Ta en ketchup sup nu! Roffe är på bättringsvägen ;)




WALLAAA!

Haha ja tror fan a ska börja rappa! ja menar folk säger att dom endå knappt hör vad ja säger för ja snackar så snabbt! och att ja har en egen dialekt! ROFFE THE FUCKING RAPPER! Haha tro de kan bli sjukt jävla bra:D

Rösta på mig i nästa jävla melodifestival asså! Hahahahaha!

Yo, over and out!

Nudå?

Jag har insett att ja tappat lite med de här med blogg, därför tänkte ja fråga vad NI tycker ja ska skriva om!?! Koooooom igeeeeen nuu :D Roffe fixar,de vet ni ;)



Mmm!

Ja hittar för mycket schyssta kläder, VAFAN! Mmmmm ögon godis :D






Tråkigt matchande även xD WALLA! finns på stayhard.se



förkyld?

Aamen dra mig i anus håret! ja nyser hela tiden, nös nyss och de bara spruta snor! VAFAN.. inte bli sjuk nu ICKE, de går bara inte, ajjabajja! fittskalle också, måste ju få igång bandylaget och annat jobbigt som har med svett och göra! awesome!!

Snorballe, hej o hå!

ALLTSÅ

Såg nå jävla klipp om några IDIOTER som gör vad som hellst med djur! alltså äckliga jävla idioter som slår,vanvårdar och utnyttjar djur kan alla få komma hem till mig så ska ja fanimej visa er hur dom känner! ja blir fucking jävla rasande, finns fan inte ens några jävla ord för hur jävla förbannat sjuka i huvudet idiot jävlarna är!
Ta den ena och slå den andra som mamma brukar säga är de MINSTA ja skulle göra med dom äckliga jävla asen!
 nu får ja fan sluta skriva om de innan ja slår sönder data jäveln! FYYY FAAAAAAN FÖR ER SJUKA ÄCKLIGA SVIN!
Självdöööö förfaaan!

DIN DONG

Ramala ding dong! ramalamalama ding dong xD
Tvär schysst dag, va med me bitches in da town och härja runt! har typ en finne i örat HAHAHA! skönt,INTE!
Längtar som fan till dildo-partyt på lördag, vaknade och ba shit ja måste ju till bolaget det är ju torsdag o allt! tjeeeena, det va ju fan bara tisdag, tråkigt virrig, blev rätt jävla besviken haha!

nu ska ja ner in da fucking tvättstuga JIPPIE! WALLA för rena kläder fan! btw så har en viss person sagt till mig att man lät vända kläderna ut och in, annars tvättas dom inte på den sidan HAHAHAHAHAAHAH!


skit ner er, HEJ!





Bläää!

Som jävla vanligt när man är duktig och rör på fet fläsket så ska man väl alltid i början driva ut alla fittiga sjukdomar och bli dålig, men roffe biter ihop och kör vidare! FUCK YEAH! upp och dra en duschjävel så man luktar lite bättre än avlopp och sen dra sig till stanjäveln men slamporna! sen är de fan tvättstuga, FAN vilket jävla vardags inlägg det blev, SKÄRPNING för i helvete roffe Baha:D!

Sök hjälp, hej påer!

Nämen

Helvetes fan asså, hej va de går mellan pattar o lår tjofaderittan o släppte en skit!
Fan ja har städat halva dagen, planterat om lite flowers fan! måste ju va lite snyggt till dildo festen ... WALLA!
får se om den förbannade jävla rygg jäveln inte säger upp sig så ja kan hänga md haggan och träna lite! livet är hårt för dom hårda, på tal om hårt, de är tråkigt med slak! BAHA!

Hej då fuckheads!


Natti

Sov gott!




ÖH?

Nu är det något som inte står rätt till, drack sockerdricka och åt ahlgrens bilar, då smaka de hostmedecin, URK!
sen tog ja lite nässpray så smaka de kantarellet.. asså VAFAN? ja måste nog gå och lägga mig nu! BAHA!
helt jätte snurrigt,fan, äh! Tjaråå alla rövsmör!






Mjaa

Ja då va de kväller igen, alltså jag äslkar att bara ligga i sängen och göra INGET, visst är de underbart :D


Skön låt ÄVEN!.....




Kat von D

Riktigt grym brud, har den tuffa looken, kan gadda jävligt bra och rockar utav bara helvete! AWESOME!







MEN ryggen?

Fan fan fan fan! VAFAN? nu har ryggen ballat ur igen, ja som skulle göra 100 rygglyft idag och 200 sittups, SYND! nu kan ja inte de! HAHA! piss-berran har ätit på min data så hälten av tangenterna fattas! helt ogrymt faktist!

Nu ska ja ligga lit till om be buffy massera mig! WALLA!

runkiball!

YES

Hahahaha ja klara det, vem ligger 1a då WOOHÖÖÖ joo ROFFE lalalalalala! skit spel, men nuusååå :D hahahah!
 okej ja förklarar de har varit krig mellan några polare och mig över ett spel, nu har ja pressat de i 2 dagar och nu ligger jag ETTA ... wöhöhöhöhöh WALLA!
                            

HAHAHAHA!

Så jääääävla bra, min STORA idol :D




Haaalloow

Ah fredag, som varje dag för mig, WALLA, jag behöver en fucking jävla bil, fittfan också!
min homie ska flytta,dra,sticka,förvinna från byn! denna låt tillägnar vi den Haggan! PEACE!!!









                                    

ojojoj

Nu ligger man och fryser FAAN som vanligt!! Fan vad ja hatar att frysa för mycket, när det är för varmt också, lagom är fett jävla BÄST!

Nej men hej, skulle du kunna ge mig lite lagom, Aa men guuud så bra, jefla schysst!

AAAH inte säslit smalt, ja klan kalateeee!

jag borde bli känd! WALLA....! Mohahaha BAHA!

malin är GRYM


<3 Sår <3

Men Åhhhh bög skit, ja har bränt mig på finger jävlet och kommer fan inte ens ihåg på vad ja brännde mig... eller..... (tänker).... Hm....... KANSKE va de brödrosten, vilken jävla dåligt brödrost, fy farao! varit ute i kylan en timma, INGET ja kan rekomendera, ja rekomenderar däremot att föra över pengar till mitt bankkonto så jag kan ta en utlandsresa! Seee ya shitfuckers!...


WOOHO!

Kollade runt lite till! och hittade typ världens coolaste och fränaste brallor! TRÅKIGT snygga!





Finns på clubdress.com

GE MIG!

Kolla runt lite på staydirt.se och zoovillage.com
Som vanligt hittar man alltid för mycket skit! här är några favoriter, FUCK YEAH!






GRYMT

Hallå alla fittor o kukar, nu har man bokat ett dildo party, jävligt awesome, kan bli kul, speciellt när vi ska kröka till de Haha! lär väl handla på sig för myckt skit och aldrig mer gå ut! WALLA...

mitt fitt internet hoppa igång utan anledning bara så där, jävligt grymt, skickar väl in bög datan iaf. den felar ju liksom eftersom programm varan är FEL, WRONG, NIET GOOD! haha!

Nu skiter ja i de här, lär hitta nå bra o skriva om nästa jävla gång, har jävlig fantasi brist just nu! BÖÖÖG!

Pitt o slick!

Detta fält måste fyllas i

Rudolf med snea drulen, han får inte knulla mer, lalala!
Ska iväg på nå mary kay party och RÖJJA under fika pausen haha! kan bara bli grymt!
kan det bara bli sommar nu liksom för i helvete!

Ey

Sitter hos mallan me mini dick i brallan, hon är sjuk (påstår hon) haha! så ja tar hand om henne lite, och lånar datan för min äckliga jävla fitt dator har ballat ur på internet så ja måste skicka in bögskiten och rensa och progammera om, vafan kan dom inte göra sak jävlarna rätt från första början för i helvete! pissbögar!
hejmäer kött huvven

Mjaa

Nu sitter man här i fjollträsk och fryser arslet av mig, snart ska ja träffa bästa reijne fääään! sen dags att ralla vidare till nästa län YAY ser såååå fram emot den där piss-skit-tråkiga-vägen! EY FATTI BOOM BOOM!!

Sug en.......

Nu gör vi klart de här!

Dom här bilderna är inte porr, det är VACKERT! skåda och njut, man runkar inte till såna bilder anser ja, men de kan man ju om man vill HAHA, detta är konst, och inte porr, FUCK YEAH! keep it real.... WALLA










2010

Asså, nu kommer ett jävla glatt inlägg, aa jag mena allvar=)

Roffe kunde fan inte bli lyckligare just nu! satan va allt jävla skit flyter på som de fan ska just nu! bara njuta innan skiten vänder! de är min tur nu, vinden har vänt YOO hahaha, WALLA!

Sen bär de av att hämta min slyna ikväll,med troligtvis massa fyllskallar breve;) Ja gillart!

sup o njut!

DAMN you sexy bitch

Tjena fuckheads, ja ska klaga som vanligt, FAN va kallt det är, SHIT får fan va bra nu jävka pissskit!
idag kanske mitt liv förändras för alltid, och de hoppas ja, får se sen Mohahaha.. WALLA..

nej nu ska ja glida, BAHA!...




Ohla!

Shit, ska ja behöva döda och hota någon imorgon eller? är de så svårt att man ska behöva slå doms huvuden i instrumentpanelen och dunka vett i dom dumma jävla idioterna, Ja så är det tamefan! men jäävlar, roffe ger gärnet, ALLTID,de vet ni för i helvete! Höööörs imorgon MTF!



Ciao!

MINUS!

Det är så kallt ute så att innan buffys bajs tat mark har de hunnit frysa

Msn tråk!

Roffe <3 says:

Lalala

jessicapersson^. as your lies crumble down, a new life she has found. says:

kuken

Roffe <3 says:

i röven

jessicapersson^. as your lies crumble down, a new life she has found. says:

hårt

Roffe <3 says:

så blodet sprutar

jessicapersson^. as your lies crumble down, a new life she has found. says:

och bajset rinner

Roffe <3 says:

så man kissar på sig

jessicapersson^. as your lies crumble down, a new life she has found. says:

och spräcker urinröret

Roffe <3 says:

så blodet sprutar Haha

jessicapersson^. as your lies crumble down, a new life she has found. says:

så man spräcker klittan


Wöhöö!

Amen odens ollon va solen skiner, men frejas patte vad helvetes kallt det är,! Brrrr! skjuter någon snart... någons fel måste det ju vah! Grrr!
ikväll är de party på steel town, får se om man tittar dit och röjjer som inihelvete! eller om ja ska äta smördeg o spy ner mig själv istället! visar sig!,,... WALLA.... hej o hå låt kukarna stå!

lyssna på

Akon – Sexy Bitch  (y)! bra party låt!





                                       

                                                        

häll jää

Sitter här och lyssnar på lite disturbed och har nyss städat mig svettig, GUD så mys!!..
ska iväg och kika på fucking jävla ny lägenhet idag, får se vad man tycker om de!

Alltså jag känner att ja tappat lite de här med bloggen, jag tror jag blivit lite snäll? WTF? jag snäll? finns de? vart hittades de isf? WALLA!...

Nej fan heller jävla fittskallar, jag är och kommer alltid vara RÅA roffe som kollar på porr film till midsommar ölen! ja menar, vad annars jävla idioter!

Dessutom vill jag bara tillägga till folk att sluta lek något ni inte är, det år SÅ osexigt, va dig själv ist! jävligt värt!

nej nu ska ja göra annat innan ja blir för hög på de här skurmedlet asså! SHIT!.. See yaa shitheads!     




                                         

2010?

Amen shit, vad göra? börja med att sova bort de här nya jävla skit året, mallan me mini dick i brallan ska dra iväg, SVIKARE! ensam åt slumpen blir jag och horndal! YAY! haha

Längtar som rövjävlar till sommaren, jag är svin förbannat jävla trött på den här äckliga jävla kylan, typiskt roffe humör, kliver utanför dörren och blir skit förbannad, JA det är ju så jävla kallt, ja blir skit sur när jag fryser! jävlas inte med en frusen roffe! hahaha!

Robbfyran har gjort en ny blogg-design, och ja har ju en tanke att allt som sticker ut ska skrivas här, och den är tyvärr lite grym måste jag erkänna... Walla! (trodde aldrig ja skulle skriva om en annan bloggare) MEN... man är inte mer än FUCKING jävla 21 FRUSNA... SVIN KALLA.... JÄTTE mycket isbjörnar ... VINTRAR..


Hedemora city rondell!?!

Ja menar, vi drog dit för att de skulle vara ett jävla drag.. ja visst om man går från 7e klas och neråt kanske HAHA! kände oss som fan jävla nattvandrare, så varför inte göra en tvär seriös dokumentär om det! var så jävla goda!! FUCKERS!


http://www.youtube.com/watch?v=tpuAlvi2mP0

Nyår?

Fan va äckligt nyår, va ju tvär schysst att man söp ner sig, men Men!
fittikuksjävlar va kallt det ska vara då, själv har man legat och spytt ner sig i 24 timmar ungefär, så jävla GRYMT!
hatar att spy men idag gav de verkligen en känsla av lust och välbehag HAHA! eller inte, men iaf! ... WALLA...

citerat av dampus och roffe: Ja är en slampa utan dig!  =)

RSS 2.0